ΠΑΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥ

DSC_0703bΟ Πάρις Πέτρου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Μοντρεάλ του Καναδά.

Η πορεία του στο ραδιόφωνο ξεκίνησε όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και του προτάθηκε να κάνει την παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών προγραμμάτων για τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι 1”, στην αρχή της ελεύθερης ραδιοφωνίας στην Ελλάδα. Πολύ σύντομα, όταν ξεκίνησαν οι πρώτοι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, βρέθηκε να είναι μέλος της αρχικής ομάδας που έστησαν, ξεκίνησαν και λειτούργησαν τον “Antenna”, τον πρώτο σε ακροαματικότητα ραδιοφωνικό σταθμό στην Αθήνα, για πολλά χρόνια.

Το πρόγραμμά του, “Μουσικό Κολάζ”, που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο, όχι μόνο ήταν στην κορυφή της ακροαματικότητας, αλλά έφτασε μέχρι και το 33% της συνολικής ακρόασης, εκείνες τις ώρες στην Αθήνα, αριθμός ρεκόρ, που αντιπροσώπευε περίπου ενάμισι εκατομμύριο ακροατές!!!

Στη διάρκεια της επιτυχημένης καριέρας του, συνεργάστηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας, σε διοικητικές θέσεις, αλλά και “στον αέρα”. Παράλληλα, συμμετείχε σε τηλεοπτικές παραγωγές, ως αρχισυντάκτης, μουσικός επιμελητής και αφηγητής.

Με την επιστροφή του στο Μοντρεάλ, συνεργάστηκε για 4 περίπου χρόνια, με γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και ακολούθως, παράλληλα με όλες τις άλλες δραστηριότητες του, εργάστηκε στη θέση του Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων και Marketing της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ.

Σήμερα, διευθύνει το one-stop media shop, “Morstar Media”, παρέχοντας υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων, Marketing, κατασκευής website. Παράλληλα, είναι Διευθυντής Προγράμματος και παραγωγός/παρουσιαστής στο Greek Music Radio.