Πλατινένιος δίσκος στον Ηλία Βρεττό

Πλατινένιος δίσκος στον Ηλία Βρεττό

Ηλίας Βρεττός - Άννα-Μαρία ΑντίππαΗ εντυπωσιακή δισκογραφική πορεία που διαγράφει ο Ηλίας Βρεττός τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τη μία μετά την άλλη ραδιοφωνική επιτυχία και μετρώντας πολλά εκατομμύρια views των τραγουδιών και των video clip του στο διαδίκτυο, κορυφώθηκε χθες βράδυ, όταν παρέλαβε τον πρώτο του Πλατινένιο Δίσκο για τις συνολικές πωλήσεις του τελευταίου του άλμπουμ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΨΗΛΑ, ένα άλμπουμ από το οποίο έχουν ξεχωρίσει τεράστιες επιτυχίες (Και Πετάω Ψηλά, Όταν Με Κοιτάς, Όλα Τα Ξέρω, Πέσε Στα Γόνατα, Δεν Παν Να Λένε) και έπεται και συνέχεια, με το πιο πρόσφατο single «Ανεβαίνω» να έχει σκαρφαλώσει μέσα σε λίγες μέρες στις πρώτες θέσεις των chart.

Η απονομή έγινε χθες Πέμπτη 12 Μαΐου σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Akanθus (εκεί όπου ο Ηλίας Βρεττός θα τραγουδάει κάθε Πέμπτη για όλο το καλοκαίρι) από τη διευθύντρια της δισκογραφικής του εταιρείας κα. Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία επεσήμανε πόσο σημαντικό κατόρθωμα είναι αυτές οι πωλήσεις στις μέρες μας. Ο Ηλίας Βρεττός, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του άλμπουμ, παρέλαβε την πλακέτα του συγκινημένος, δηλώνοντας ότι πραγματικά αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας του!

Εκτός από τις εκατοντάδες κόσμου, εκεί βρέθηκαν για να τον τιμήσουν πολλοί δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και φίλοι (ανάμεσά τους ο Λευτέρης Πανταζής, οι VEGAS, η Κατερίνα Στικούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Master Tempo), αλλά και η οικογένεια του, που δεν έκρυβε τη χαρά της.

Η βραδιά συνεχίστηκε με live πρόγραμμα και χορό μέχρι το πρωί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *