Το νέο video clip των Vegas έχει θέμα το bullying

Το νέο video clip των Vegas έχει θέμα το bullying

Vegas 004Η μικρή Μελίνα παίζει απορροφημένη με ένα Lenovo tablet όταν ο συνομήλικος νταής της γειτονιάς τής επιτίθεται για να της το πάρει από τα χέρια με τη βία. Ποιος θα τη σώσει, βάζοντας τέρμα στο bullying του (σωματικά) ισχυρότερου; Μα φυσικά οι καλοί της, παντοτινοί φίλοι Zeraw & dj Airth! Οι τρεις τους πολλά χρόνια αργότερα χορεύουν σε ένα καυτό club τη νέα επιτυχία των VEGAS «Θέλω Να Ξαναρχίσω»…

Το No1 ελληνικό γκρουπ με το χαρακτηριστικό μουσικό στιλ & τις μεγαλύτερες επιτυχίες στα charts, έχοντας ακούσει από τους έφηβους fans πολλές ανάλογες προσωπικές ιστορίες με θέμα το bullying, αποφάσισε να ευαισθητοποιήσει εκ νέου τον κόσμο για το θέμα μέσα από το video clip (σκηνοθεσία: Γιάννη Παπαδάκου, επιμέλεια: Μιχάλης Παπανικολάου) για το πιο πρόσφατο single από το άλμπουμ «ΥΠΟΣΧΕΣΗ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ «ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΩ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ COBALT MUSIC

Μετά το dance hit «Απόψε» και στη συνέχεια τη δυναμική μπαλάντα «Εγώ Το Διάλεξα», οι VEGAS υποδέχονται το καλοκαίρι με το χορευτικό & σέξι «Θέλω Να Ξαναρχίσω», σε μουσική των Petran Spanos και Νίκο Τασιόπουλο και στίχους των Zeraw και Αλέξανδρο Γεωργούλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *