Χριστοφόρου: “Και βάζω ένα Πάριο”

Χριστοφόρου: “Και βάζω ένα Πάριο”

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥΑποφάσισε να…“βάλει έναν Πάριο στο αυτοκίνητο τέρμα κι ας τον βλέπουν οι δίπλα στα φανάρια με στο κλάμα, σιγά το πράγμα”… και με αυτή την κίνηση φαίνεται πως θα κατακτήσει και μονοπωλήσει τις κορυφές των ελληνικών τοπ τραγουδιών του καλοκαιριού. 
Μετά τις επιτυχίες του ”Να ρωτάω τα κύματα” και τη διασκευή του ”Του Αιγαίου τα blues”, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει με το νέο του τραγούδι ”Και βάζω ένα Πάριο” σε συνεργασία με τον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή Γιάννη Πάριο. Ο Κύπριος τραγουδιστής ξεκίνησε στα 17 την πλούσια καλλιτεχνική του καριέρα με το άλμπουμ “Κωνσταντίνος” που έγινε πλατινένιος. Έχει εκπροσωπήσει την Κύπρο τρεις φορές στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, υπήρξε μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος ΟΝΕ, ενώ από το 2003 ακολουθεί σόλο καριέρα με πολλά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. 
Την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού “Και βάζω έναν Πάριο” υπογράφει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. To Τραγούδι κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία “Minos EMI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *