“Ασ’το να γίνει” Μάνος Λυδάκης “Μόνο σ’ αγαπώ”

“Ασ’το να γίνει” Μάνος Λυδάκης “Μόνο σ’ αγαπώ”

To Greek Music Radio αγάπησε από την πρώτη στιγμή το τραγούδι  “Μόνο σ’ αγαπώ” που έγινε και το πρώτο videoclip από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μάνου Λυδάκη. Πρόκειται για ένα  απίστευτα γλυκό, απαλό τραγούδι που διαθέτει τον απαιτούμενο δυναμισμό για να είναι  και άκρως λυτρωτικό όπως το ουράνιο τόξο.
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μάνος Λυδάκης, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ταλέντων, ξεχώρισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης.
Η μεγάλη συνεργασία του με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, καθώς και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με το Μάνο Ξυδούς με τίτλο “Η μαφία των Αγίων με το Μάνο Λυδάκη” αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην καριέρα του. Χωρίς να επαναπαυθεί συνέχισε την πορεία του στο χώρο της τέχνης έχοντας μετοχές σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.  Ο Μάνος, με το μοναδικό ταλέντο του ψυχοθεραπευτή,  συνεχίζει δυναμικά με μία νέα και φρέσκια δισκογραφική δουλειά  που κυριολεκτικά φέρει την ταυτότητά του! ¨Ασ’το να γίνει” η αγαπημένη φράση του Μάνου Λυδάκη δεν έγινε μόνο τραγούδι,  αλλά χάρισε και τον τίτλο του album.
Σε Pop/Rock ήχους ο Μάνος μας λέει “Μόνο σ’ αγαπώ”, μας θυμίζει μαζί με τη Πέγκυ Ζάρρου ότι η ζωή μας είναι ένας κύκλος, μας προτείνει να ζήσουμε “Εδώ και τώρα”, να τα δεχτούμε όλα με τα “Χέρια ανοιχτά” και ας είναι όλα λίγο μπερδεμένα…
Νοσταλγεί τη “Νύφη που φορούσε μαύρα”, ένα “Χαμένο καλοκαίρι”, αναρωτιέται έντονα “Ποιος μου πήρε το τυρί μου”, προσεύχεται παρέα με τον Φώτη Ανδρικόπουλο και μας λέει απλά “Άσ΄ το να γίνει”.
Συντελεστές του album
Ενορχήστρωση εκτέλεση: Βαγγέλης Καραπέτρος
Έπαιξαν: Κώστας Καρακατσάνης, Δημήτρης Δημόπουλος, Νικόλας Χριστόπουλος
Τραγούδησαν: Πέγκυ Ζάρρου, Φώτης Ανδρικόπουλος, Βαγγέλης Καραπέτρος, Έλενα Ραπτάκη
Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Pazl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *