Νατάσσα Μποφίλιου “Τα δικά μου Τραγούδια”

Νατάσσα Μποφίλιου “Τα δικά μου Τραγούδια”

Η «Βαβέλ», η τελευταία δισκογραφική δουλειά της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου συνεχίζει το μαγικό ταξίδι, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία.

Μετά από δεκάδες εμφανίσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο και το Λονδίνο, ένα ακόμη τραγούδι ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ. “Τα Δικά Μου Τραγούδια” είναι το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ θέση ιδιαίτερα συμβολική αφού ήταν το πρώτο που γράφτηκε για τη “Βαβέλ και δίνει το προσωπικό δημιουργικό στίγμα και των τριών.

Απολαυστικοί, οι δημιουργοί της Βαβέλ  εξηγούν πως «Βαβέλ για μας σημαίνει όλη την πολυφωνία και την πολυχρωμία της εποχής. Στην προσπάθεια μας στην Αθήνα του 2016 να συνεννοηθούμε και να μιλήσουμε μια κοινή γλώσσα φέροντας ο καθένας τα προσωπικά του στοιχεία φτιάχτηκε κι αυτός ο δίσκος.

Η Βαβέλ μιλάει πολλές γλώσσες και διατρέχεται από πολλούς ανέμους. Άξονες της όμως είναι πάντα και μόνο δύο: η πόλη – πυρήνας μας όπως αντικατοπτρίζεται στο καθαρό παρόν. Κι η φιλία μας, που μέσα στα χρόνια έχει καταγραφεί ως αδιάρρηκτη συγγένεια.

Ο δίσκος αυτός αφιερώνεται σε όλους αυτούς που επιμένουν να ζουν ελεύθεροι μέσα σ’ αυτήν τη πόλη και σαν κληρονομιά ν’ ανακαλύπτουν τον έρωτα, την τέχνη, την αγάπη, την ομορφιά, τον αγώνα. Σ’ αυτούς ποντάρουμε όλες μας τις ελπίδες. Αυτοί ξέρουν όλες τις μυστικές διαδρομές της πόλης, την πραγματική αιώνια ιστορία της. Αυτοί ξέρουν πως θα φέρουν το Φως ξανά στη Βαβέλ.»

Νατάσσα – Θέμης – Γεράσιμος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *