Έλενα – Τάμτα : Τώρα Ή Ποτέ !

Έλενα – Τάμτα : Τώρα Ή Ποτέ !

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, δύο ποπ τραγουδίστριες που λατρεύει το κοινό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά σε ένα ντουέτο, στο νέο ψηφιακό album της Έλενας. Το τραγούδι με τίτλο Τώρα Ή Ποτέ, αποτελεί διασκευή ενός ιταλικού τραγουδιού που συμμετείχε στο περσινό φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo. 

Το τραγούδι της πολύ γνωστής Ιταλίδας καλλιτέχνιδος DolceneraOra o mai piu  διασκευάσαν στα ελληνικά η Έλενα και η Τάμπτα. Τους ελληνικούς στίχους υπογράφει ο Σταύρος Σταύρου, ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Γιάννης Δόξας.

Ο ψηφιακός δίσκος “Έλενα Παπαρίζου Summer Extended 2017″ κυκλοφορεί  από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και περιλαμβάνει άλλα πέντε καινούρια τραγούδια. Ένα νέο remix του “Haide” από τον Φοίβο με τη συμμετοχή του Αμερικανού Kemist, μια συνεργασία με τον Mark Angelo με τίτλο “Παλιά μου αγάπη” που έγραψε με την Athena Manoukian, μια ακόμα συνεργασία με τον ανερχόμενο Anastasios Rammos με τίτλο “Αν με δεις να κλαίω“,  μια διασκευή στο “Κορίτσι του Μάη” με το φωνητικό σύνολο 8tetto, και το “Colour Your Dream”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *