Πλέγμα και Γιάννης Κότσιρας “Δυο Σπιθαμές”

Πλέγμα και Γιάννης Κότσιρας “Δυο Σπιθαμές”

Ο Γιάννης Κότσιρας “κεντάει” στο Πλέγμα, την καλλιτεχνική κολεκτίβα του Παντελή Κυραμαργιού και  παρουσιάζουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Δύο Σπιθαμές». Πρόκειται για έναν τσάμικο, σε μουσική και στίχους του Παντελή Κυραμαργιού και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του δημιουργού με τον ερμηνευτή.

Οι «Δύο Σπιθαμές» είναι ένα από τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο επερχόμενο album του Παντελή Κυραμαργιού με τίτλο «Αρετή», όπως και το ομότιτλο τραγούδι που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.  Ολόκληρο το album θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα συνοδεύεται από το ομότιτλο βιβλίο “Αρετή”. Πρόκειται για μία πολυσυλλεκτική δουλειά, με τη συμμετοχή καταξιωμένων, αλλά και νέων ερμηνευτών.

Με τη δουλειά αυτή, ο Παντελής Κυραμαργιός φιλοδοξεί να ταξιδέψει τη σκέψη του ακροατή και του αναγνώστη στον χρόνο της ιστορίας, αλλά και στις αγωνίες της ανθρώπινης ψυχής μέσα από τη ζωή του ήρωά του Αριστείδη. Ενός Κρητικού αγωνιστή, ο οποίος στον βωμό του ονείρου για έναν καλύτερο κόσμο θυσίασε μια αγάπη και μια ζωή.

Για τον Παντελή Κυραμαργιό, οι Πλέγμα είναι ένας ακόμα τρόπος έκφρασης πέρα από τη συμμετοχή του στους Melisses αλλά και την συγγραφική του παρουσία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *