Παναγιώτης Κουφογιάννης “Όλα αυτά τα αν”

Παναγιώτης Κουφογιάννης “Όλα αυτά τα αν”

«Όλα αυτά τα αν» είναι ο τίτλος του πρώτου single του Παναγιώτη Κουφογιάννη, του μεγάλου νικητή του X factor 2017 από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τη Feelgood Records.

Ένα τρυφερό pop τραγούδι σε στίχους του ίδιου του Παναγιώτη και μουσική που υπογράφει και πάλι ο ίδιος μαζί με τους Γιώργο Κυριάκου και Άγγελο Κατσέλη. Ένα τραγούδι που αντανακλά τα μουσικά ακούσματα και τις επιρροές του Παναγιώτη και προμηνύει πως έχουμε πολλά ακόμα να περιμένουμε από τον νεαρό δημιουργό.

Ο 29χρονος τραγουδοποιός από την Κύπρο ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, που τον ανέδειξε τελικά στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού. Ταλαντούχος, δημιουργικός και πάντα ευγενής ξεχώρισε για τις ερμηνείες του, την ιδιαίτερη χροιά του, αλλά και για το ταλέντο του στη σύνθεση, αφού δεν δίστασε να ρισκάρει και να ερμηνεύσει δικό του τραγούδι στον διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών.

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *