Σταύρος Χαλαμπάλιας “Αν ξέρει η νύχτα”

Σταύρος Χαλαμπάλιας “Αν ξέρει η νύχτα”

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Αν ξέρει η νύχτα” σε μουσική του ίδιου και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Ένα ρυθμικό τραγούδι με παραδοσιακές επιρροές στη μελωδία και στη ενορχήστρωση (Κώστας Παπαγερίδης) και με στίχους που μιλούν για τον έρωτα και τα πάθη των ανθρώπων.

Όπως δήλωσε ο ίδιος “Η νύχτα έχει τη δική της ομορφιά και γοητεία, έχει όμως σκοτάδι και σιωπή και ζητά επίμονα απαντήσεις. Είναι έτοιμη να πάρει εκδίκηση για όλες εκείνες τις σκέψεις, τις πράξεις και τα συναισθήματα που πάσχισες να κρύψεις όλη την ημέρα, περιμένει να ακούσει το βαθύ σου αναστεναγμό, αυτόν που βγαίνει από τα μύχια της ψυχής σου και συνοδεύεται από τις μεγαλύτερες αλήθειες, αυτές που μάταια προσπαθείς να αποφύγεις.
Μια τέτοια νύχτα γράφτηκε η μουσική αυτού του τραγουδιού, μια νύχτα με πολλά ανείπωτα, με άλλα μισοειπωμένα και με συναισθήματα να συγκλονίζουν συθέμελα όλο μου το είναι. Οι στίχοι της κυρίας Λίνας Δημοπούλου ήρθαν σαν τη λύτρωση που έρχεται με το φως του ήλιου! Ήταν σαν να στάθηκε μπροστά μου, είδε μέσα στη ψυχή μου και αποτύπωσε στο χαρτί, με τον καλύτερο τρόπο, αυτά που ήθελα να φωνάξω μέσα από τις νότες. Της είμαι ευγνώμων και την ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Σταύρος Χαλιαμπάλιας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *