INCO «Δεν Είναι Αρκετό».

INCO «Δεν Είναι Αρκετό».

Τις πρώτες μέρες της καραντίνας, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο frontman της πιο cool ελληνικής μπάντας INCO, που αυτόν τον καιρό συμμετέχει και στο τηλεοπτικό σόου Your Face Sounds Familiar, κάλεσε τους φίλους που τον ακολουθούν στα social media να τον βοηθήσουν στη δημιουργία ενός video clip για το νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν Είναι Αρκετό».

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών, δεν ήταν (και δεν είναι ακόμη…) δυνατόν να γίνουν γυρίσματα βίντεο για το τραγούδι, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Spotify, αλλά ο Ηλίας, θετικός και αισιόδοξος όπως πάντα, σκέφτηκε μαζί με την ομάδα της Cobalt Music ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, οργανώνοντας ένα challenge με hashtag #deninearketo, που μέσα σε μερικές μέρες συγκέντρωσε χιλιάδες συμμετοχές σε Instagram & tik tok με τους fan να τραγουδούν το «Δεν Είναι Αρκετό» έγκλειστοι μέσα στο σπίτι, αλλά σε πάρα πολύ καλή διάθεση!

Ανάμεσά τους και πολλοί celebrities & influencers όπως οι:

Σάββας Πούμπουρας, Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Τάνια Μπρεάζου, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Βάσια Κωσταρά, Δημήτρης Αλεξανδρου, Μαρίνα Βερνίκου, Βασιλική Ρούσσου, Ναταλία Κηρύκου, Ελένη Βουλγαράκη και άλλοι.

Το single των INCO «Δεν Είναι Αρκετό», σε μουσική-στίχους του Ηλία Μπόγδανου και παραγωγή Mark F. Angelo, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *