Joanna Drigo «ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ»

Joanna Drigo «ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ»

«Θα Προτιμούσα» ονομάζεται το νέο single της Joanna Drigo σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Μπαλογιάννη, παραγωγή κι ενορχήστρωση Χρήστου Αλεξάκη και Μανώλη Φάμελλου συνολική επιμέλεια παραγωγής.

Η Joanna Drigo – κατά κόσμον Ιωάννα Δριγκοπούλου – ξεκίνησε την καριέρα της όταν την πρωτοάκουσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε μια οντισιόν, στον Σταυρό του Νότου και την επέλεξε να τον συνοδέψει στο τότε χειμερινό του πρόγραμμα. Η συνεργασία αυτή οδήγησε και την υπογραφή του ιδίου στην παραγωγή του πρώτου της album που κυκλοφόρησε το 2008 με τίτλο «Κάποιες Ώρες Γεννιούνται Τα ‘Ονειρα». Στη συνέχεια, το 2013 ακολούθησε μια στενή συνεργασία με τον τραγουδοποιό Βαγγέλη Μαρκαντώνη, ο οποίος και ανέλαβε την παραγωγή και την ενορχήστρωση του δεύτερού της album με τίτλο, «Ζυγός Στην Καρδιά».

Φτάνοντας στο σήμερα, η Joanna Drigo μας ξανασυστήνεται με ένα τραγούδι που παντρεύει μουσικά παλιά αγαπημένα λαϊκά κομμάτια με νέο, φρέσκο και ανανεωμένο ήχο σημερινής εποχής. Το single «Θα Προτιμούσα» συνοδεύεται από ένα – γεμάτο φως – video clip, όπως αρμόζει στο νοσταλγικό ρετρό ύφος του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Ιωάννη Κωνσταντινίδη.

Το single «Θα Προτιμούσα» της Joanna Drigo κυκλοφορεί από το Cobalt Eclectic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *