ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ «ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ»

ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ «ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ»

Ο Ηλίας Μπόγδανος εμπνέεται από το μεγαλείο ψυχής και το παράδειγμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει πολλές φορές αποδείξει την ευαισθησία και την ηθική του, κερδίζοντας με ειλικρίνεια την αγάπη του κόσμου.

Αυτή τη φορά, συγκινημένος – όχι από το δραματικό περιστατικό – αλλά από το μεγαλείο ψυχής και το παράδειγμα προς μίμηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, κατάφερε σε συνεργασία με τον σπουδαίο συνθέτη και παραγωγό του πια, Θάνο Παπανικολάου, να μεταφέρουν και να αποτυπώσουν αυτά τα κοινά τους συναισθήματα στο τραγούδι με τίτλο «Σαν Κι Εσένα», μιας βαθιά συναισθηματικής μπαλάντας που επισφραγίζει και επίσημα τη συνεργασία τους.

Ο Θάνος Παπανικολάου, ένας από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της γενιάς του, βοήθησε τον Ηλία, με τους υπέροχους στίχους του, να εκφράσει με λόγια αυτό που νιώθει για την Ιωάννα: τεράστιο θαυμασμό για το θάρρος και τη θετικότητα με τα οποία αντιμετωπίζει τη ζωή, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι καταβάλλονται καθημερινά από γεγονότα μικρά και ασήμαντα.

Μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που γνωρίζει από την πρώτη στιγμή την πρόθεση του Ηλία να κυκλοφορήσει αυτό το θετικό τραγούδι αφιερωμένο στο δικό της παράδειγμα, τον κάλεσε πριν μερικές βδομάδες στο podcast που παρουσιάζει και εκεί τον ευχαρίστησε δημόσια. Τέτοιοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο!

Το νέο single και του Ηλία Μπόγδανου «Σαν Κι Εσένα», όπως επίσης και το video clip σε σκηνοθεσία Στέφανου Χατζή και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *