Νέο video clip από τον Γιώργο Σαμπάνη

Νέο video clip από τον Γιώργο Σαμπάνη

sabanisΔείτε τώρα το νέο video clip του Γιώργου Σαμπάνη «Άργησες Πολύ» με πρωταγωνιστή τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη Κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη σε συγκλονιστικό ρόλο!

Μετά από ένα τραγικό δυστύχημα, ένας πρωταθλητής κολύμβησης χάνει τον πιο πολύτιμο φίλο του και την κίνηση στα κάτω άκρα, αλλά κερδίζει τον εαυτό του και τη δύναμη να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με πάθος και αξιοπρέπεια…

Αυτή είναι τηλεγραφικά η υπόθεση του νέου video clip του Γιώργου Σαμπάνη για το τραγούδι «Άργησες Πολύ», το οποίο σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου, μπλέκει την πραγματική ιστορία του Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη με τη φαντασία, προσθέτοντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των video clip σαν short movies από τον πλατινένιο δίσκο «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» (έχουν προηγηθεί τα αριστουργηματικά «Κανείς Δεν Ξέρει», «Μόνο Εξ Επαφής» & «Πριν Πεις Σ’ Αγαπώ»).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP «ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ COBALT MUSIC

Στην μπαλάντα «Άργησες Πολύ», ο Γιώργος Σαμπάνης παραδίνεται εκστατικά στη δύναμη της αλλαγής, σε ένα από τα πιο ερμηνευτικά ώριμα τραγούδια του, σμιλευμένο συγκινητικά με τις λέξεις και τα νοήματα από την πένα της μοναδικής Ελεάνας Βραχάλη.

Το «Άργησες Πολύ» είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του αγαπημένου μας καλλιτέχνη από τον πλατινένιο δίσκο του με τίτλο «ΜΟΝΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

2 thoughts on “Νέο video clip από τον Γιώργο Σαμπάνη

  1. Πραγματικά εξαίρετο τραγούδι…..! σε ένα υπέροχο μουσικό θέμα, ερμηνεία που δύσκολα βρίσκεις στο ελαφρολαϊκό είδος. Και βέβαια όπως περιγράφει το θέμα, μια περίπτωση ανθρώπινη που συγκλονίζει.
    Να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον σταθμό και το όμορφο χρώμα του.

    1. Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Καλή ακρόαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *