Χατζηγιάννης – Γαλάνη ! “Σε ποιoν να πω το σ’ αγαπώ”.

Χατζηγιάννης – Γαλάνη ! “Σε ποιoν να πω το σ’ αγαπώ”.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Στη δημιουργική συνεργασία του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη Λίνα Νικολακοπούλου, που είχε δώσει μέχρι τώρα τα τραγούδια «Κράτα Με Εδώ» και «Κοίτα Με», προστίθεται αυτή τη φορά, η πολύτιμη φωνή και ερμηνεία της σπουδαίας Δήμητρας ΓαλάνηΗ ολοκαίνουργια μπαλάντα «Σε Ποιον Να Πω το Σ΄Αγαπώ» είναι μια από τις πιο σπάνιες μουσικές συναντήσεις τα τελευταία χρόνια!

Τα όμορφα τραγούδια βγαίνουν, άλλωστε, σαν την αγάπη, μέσα από τα απλά και τα αληθινά. Μιλούν μέσα μας, απλά και αληθινά, όπως κάνει τώρα η Λίνα Νικολακοπούλου με τους στίχους της κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη μουσική του. Και οι δυο τους δημιουργούν ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. Οι στίχοι οδηγούν τη μελωδία και η μελωδία εκρήγνυται γλυκά μέσα από αυτούς, με όλο το αίσθημα και την αγάπη σε μια άκρως εκφραστική ερμηνεία της Δήμητρας και το Μιχάλη.  Και τους δύο μαζί μπορείτε να τους απολαύσετε στο τραγούδι “Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ” στο Greek Music Radio.

 Το «Σε Ποιoν Να Πω το Σ Άγαπώ» σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάνη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *